The Four Seasons Project

The Four Seasons project was a basement level renovation of the home. The basement level features a new custom bar featuring new stainless steel appliances, quartz counters with an under-mounted sink .All new vinyl flooring has been installed throughout the basement for as a durable solution but still providing a high end look! All new trim and doors were added along with new feature walls and refinished stairs and rail. A new entertainment area was built for the new TV and flush mount linear fireplace. Lastly a small area was created for the kids with new sliding doors and a new 3 piece bathroom was added finishing this space off exactly how our clients were hoping!

Project Before & After Video

Project Photo Gallery

IMG_8908
IMG_8950
IMG_8946
IMG_8940
IMG_8944
IMG_8939
IMG_8937
IMG_8933
IMG_8932
IMG_8923
IMG_8919
IMG_8931
IMG_8921
IMG_8915
IMG_8912
IMG_8908 IMG_8950 IMG_8946 IMG_8940 IMG_8944 IMG_8939 IMG_8937 IMG_8933 IMG_8932 IMG_8923 IMG_8919 IMG_8931 IMG_8921 IMG_8915 IMG_8912